Tiplijn: 06-19541384

Explosie op schip in Zwijndrecht; persoon raakt ernstig gewond

0

ZWIJNDRECHT – Bij een explosie bij werkzaamheden op een schip in Zwijndrecht is zaterdagochtend 13 februari een persoon ernstig gewond geraakt. Op het binnenvaartschip dat bij een scheepswerf aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht ligt, werd met een brander gewerkt. Om 08.00 uur ging daarbij iets mis en ontstond er een kleine explosie. Een persoon liep daarbij brandwonden op.

Een traumahelikopter landde langs de Lindtsedijk voor behandeling van het slachtoffer. Na stabilisatie is de patiënt per ambulance naar het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Het schip is ontruimd en door de brandweer is vervolgens nog een verkenning gedaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer