Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt jonge schaatser van het ijs onder Hardinxveldse brug

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 17-jarige schaatser is zaterdagochtend 13 februari door de brandweer gered van het ijs gehaald in Hardinxveld-Giessendam. De jongeman zakte rond 10.15 uur door het ijs onder de Deltabrug aan de Peulenlaan. Een omstander zag de jongen door het ijs gaan en alarmeerde de hulpdiensten, toen bleek dat hij niet zelfstandig van het ijs kon komen.

De brandweermensen daalden met behulp van een lijn de gladde helling naast de brug af. Oppervlakteredders van de Gorinchemse brandweer hebben vervolgens met een redplank de jongen van het ijs gehaald. Hij is door ambulancepersoneel nagekeken en thuisgebracht. Tijdens de inzet van de hulpdiensten sloot de politie korte tijd de Peulenlaan af. Foto’s: Jorrit de Haas, Laurens Rozendaal en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer