Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Hendrik-Ido-Ambacht voor onwelwording

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een traumahelikopter is vrijdag 12 februari aan het einde van de middag geland in Hendrik-Ido-Ambacht. Rond 17.45 uur werd in een woning aan de Sandelingenstraat iemand onwel. Een ambulance ging met spoed ter plaatse en ook het personeel van een traumahelikopter werd ingezet voor assistentie. De helikopter landde in de sneeuw in het Sandelingenpark, aan de kant van de Achterambachtseweg. Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter werd door de politie naar de woning aan de Sandelingenstraat gebracht. De patiënt is na stabilisatie met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer