Tiplijn: 06-19541384

Gasfles verwisselen gaat mis in Sliedrecht; hulpdiensten rukken uit

0

SLIEDRECHT – Het verwisselen van een gasfles in de achtertuin van een woning aan de Frans Halsstraat in Sliedrecht ging donderdagavond 11 februari mis. Bij het verwisselen van de gasfles ging er iets mis, waarop de fles gas begon te spuiten. 112 werd gebeld en uit voorzorg werden naast de brandweer ook de politie en een ambulance gealarmeerd. De man die de gasfles aan het verwisselen was bleek niet gewond te zijn geraakt, de ambulance was niet nodig. Door regelmatig wat water boven de gasfles te spuiten hebben de brandweermensen het vrijkomende gas verneveld. Na een uur inzet kon de brandweer weer met vervolg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer