Tiplijn: 06-19541384

Auto van de weg tegen boom in Dordrecht

3

DORDRECHT – Een jonge automobilist is vrijdagavond 12 februari 2021 van de weg geraakt op de Rijksstraatweg in Dordrecht. Het ongeluk gebeurde net voor 21.00 uur. In de gladheid raakte de auto van de weg en kwam op zijn zijkant tegen een boom tot stilstand. Ambulances, politie, brandweer en een traumahelikopter gingen ter plaatse.

De toestand van het slachtoffer bleek minder ernstig dan aanvankelijk gedacht. De traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen. Het slachtoffer is met hulp van de hulpverleners uit de auto gehaald. De jongeman is door ambulancepersoneel nagekeken en naar het ziekenhuis gebracht. Op de locatie waar het ongeval gebeurd is, was het wegdek één grote ijsbaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Glibbertje Glij on

  Hier in Zwijndrecht is het op de meeste plekken een drama…
  In onze straat heb ik de strooiwagen welgeteld 2 keer waar mogen nemen! (ware het niet dat hij de eerste keer met een noodgang voorbij kwam knallen;!net een beetje zout aan het begin en einde van de straat… in het kader van de bezuinigingen zullen we maar zeggen?)

  Sowieso als er daadwerkelijk gestrooid moet worden vind ik dat de gemeente Zwijndrecht erg laks is..

  Jaren terug was de gehele uitvoegstrook voor afslag Zwijndrecht (22) op de A16 ongestrooid en spiegelglad, zodra je eenmaal de gemeente binnen reed leek het wel alsof ze hier nog nooit van strooiwagens gehoord hadden, zelfs de hoofdwegen waren amper gestrooid… apart verhaal!

  Persoonlijk zou ik er in ieder geval absoluut geen bezwaar tegen hebben als er een stuk beter gestrooid zou gaan worden, graag zelfs!

  • Toch is het in Zwijndrecht momenteel beter geregeld dan in Dordrecht. Paar dagen geleden stonden de heren van de strooiwagens/sneeuwschuivers op hun gemakje voor het groene verkeerslicht selfies te maken i.p.v. de weg sneeuwvrij te maken. Toen ik de heren erop attendeerde dat ze het overige verkeer aan het hinderen waren kreeg ik een grote mond.

   • DatDitKanInNederland on

    Dat is helemaal te zot voor woorden, alsof jij hier de boeman was, belachelijk!
    Als wij, de simpele zielen, zoiets in ons hoofd hadden gehaald, stond oom agent ‘toevallig’ om de hoek en hadden we gewoon een dikke prent gekregen!

Reageer