Tiplijn: 06-19541384

Voetgangster geraakt door auto na kop-staartbotsing bij oversteekplaats in Gorinchem

1

GORINCHEM – Een voetgangster is donderdagochtend 11 februari 2021 gewond geraakt bij een ongeval op de Banneweg in Gorinchem. De vrouw werd geraakt door een auto die door een achteropkomende auto het zebrapad op geduwd werd.

Het ongeval gebeurde toen een auto voor het zebrapad stopte om de voetgangster over te laten steken. Dit werd niet tijdig gezien door een achteropkomende automobilist. Deze klapte met zijn voertuig op de voorste auto en die schoot door de klap tegen de overstekende vrouw.

Politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens voor verder onderzoek naar het naastgelegen ziekenhuis gebracht. De beschadigde auto’s zijn door een berger opgehaald. De Banneweg was tijdens het incident afgesloten in de richting van de Binnenstad.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer