Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter en brandweer naar Bleskensgraaf voor schaatsers te water

2

BLESKENSGRAAF – Langs de Dorpsstraat in Bleskensgraaf zijn donderdagmiddag 11 februari 2021 schaatsers door het ijs gezakt. In eerste instantie werd dit zo ernstig ingeschat, dat een traumahelikopter, de brandweer en politie en ambulance werden opgeroepen voor hulp. Een woordvoerder van de politie vertelt dat het gaat om twee personen, die inmiddels weer op de kant zijn en geen medische hulp nodig blijken te hebben. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio legt uit: “Er was een persoon te water geraakt. Een andere persoon wilde helpen en raakte ook te water. Inmiddels is er afgeschaald.”

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Laat deze hersenloze mensen zelf alle kosten voor de hulpdiensten zelf betalen! De Graaf ligt nog geen dag dicht..

Reageer