Tiplijn: 06-19541384

Meisje vermist in omgeving Zwijndrecht; mogelijk in gezelschap van jongen (update)

0

ZWIJNDRECHT – In de omgeving van Zwijndrecht zijn de politie en familie op zoek naar een vermist meisje van 15 jaar. Het meisje is blank, heeft lang blond haar en een stevig postuur. De vermiste tiener draagt een Barcelona-trainingspak met daarover een donkerblauwe Cars jas. Ze is vertrokken op een wit-groene fiets. Mogelijk is het vermiste meisje in gezelschap van een 16-jarige jongen. De moeder van het meisje heeft een foto gedeeld waarop ook de fiets te zien is waarmee het meisje vertrokken zou zijn.

De politie startte woensdagavond 10 februari even na 19.30 uur een burgernetactie in zowel de omgeving van Zwijndrecht als in Giessenburg. In Giessenburg werd het signalement van de 16-jarige jongen gedeeld in de omgeving van de Doetseweg. Dit gaat om een blanke jongen met een bleek gezicht en opgeschoren haar met een kuif. De jongen draagt een werkbroek met oranje vlakken en werklaarzen. Hij zou op een zwarte mountainbike rijden.

Update 11-02-2021: De politie laat tegenover ZHZActueel.nl weten dat de twee inmiddels in Hardinxveld-Giessendam zijn aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer