Tiplijn: 06-19541384

Dronken vrachtwagenchauffeur rijdt door na ongeval; ruim 5x teveel alcohol op

0

SLIEDRECHT – Een vrachtwagenchauffeur met meer dan vijf keer teveel alcohol op heeft dinsdag 9 februari een ongeval veroorzaakt. De man reed na het ongeval door en werd door agenten op de Deltalaan in Sliedrecht aangetroffen. De chauffeur moest blazen en bleek onder invloed te zijn. Uit een ademanalyse die vervolgens werd gedaan bleek de man een alcoholgehalte van 1200 Ugl te blazen. Dit terwijl maximaal 220 Ugl (microgram per liter) alcoholgehalte in adem is toegestaan.

Het rijbewijs van de beroepschauffeur is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. De politie maakte niet bekend waar de aanrijding precies is gebeurd en wat de schade is. Foto: Politie Drechtsteden-Buiten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer