Tiplijn: 06-19541384

Vermiste jongen (5) in Groot-Ammers snel terecht; burgernet en politiehelikopter ingezet

2

GROOT-AMMERS – Een vijfjarig jongetje raakte maandag 8 februari rond het middaguur vermist in Groot-Ammers. Er werd direct een zoekactie gestart waarbij zes politie-eenheden op zoek gingen naar het vermiste kind. Daarnaast werd er een politiehelikopter ingezet om te zoeken naar de vermiste jongen. Via burgernet werd ook de hulp van de inwoners van Groot-Ammers gevraagd, waarop meerdere buurbewoners mee zochten naar de kleuter.

Na een halfuur bleek de jongen bij een vriendje binnen te zijn. De wijkagenten van Molenlanden zijn blij met de goede afloop en bedanken via Instagram de buurtbewoners en collega’s die hebben geholpen in de zoektocht naar het jongetje. De jongen mocht nog even in een politieauto achter het stuur en met de wijkagent op de foto.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer