Tiplijn: 06-19541384

Jongeren mishandelen gladheidsbestrijder van gemeente; politiehelikopter zoekt mee

1

ALBLASSERDAM – Een gladheidsbestrijder van de gemeente Alblasserdam is maandagavond 8 februari 2021 door een groepje jongeren mishandeld. De man was op het Wilgenplein bij winkelcentrum Makado in Alblasserdam aan het werk en werd bekogeld met sneeuwballen, dan wel ijsballen. “Toen de man daar iets van zei, werd hij aangevallen en op zijn neus geslagen,” zo laat de politie weten. De man raakte gewond, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De daders, die naar schatting tussen de 14 en 16 jaar oud zijn en veelal donkere kleding droegen en een getinte huidskleur hebben, gingen er na de mishandeling vandoor in de richting van de Blokweerweg. De politiehelikopter die in de buurt was, zocht vanuit de lucht mee naar de daders. De jongeren zijn nog niet aangetroffen.

De medewerker van de gemeente gaat dinsdag aangifte doen.

Burgemeester Jaap Paans reageert geschrokken en geschokt op deze mishandeling iemand in de uitoefening van zijn functie. “Alles wordt op alles gezet daders te vinden. Heeft u beelden, was u ooggetuige of weet u wie de mogelijke daders zijn, meldt het bij de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000,” zo luidt de oproep van de burgemeester.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer