Tiplijn: 06-19541384

Jongen neergestoken bij ruzie tussen minderjarige jongens in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij een ruzie tussen een groepje minderjarige jongens bij de Sophiapromenade in Hendrik-Ido-Ambacht is maandagmiddag 8 februari een jongen neergestoken. De ruzie liep rond 16.45 uur uit de hand. Op de Wijngaarde werd één van de jongens neergestoken.

Terwijl in eerste instantie de traumahelikopter nog opsteeg, bleken de verwondingen van het slachtoffer mee te vallen. Ambulancepersoneel meldde de komst van de traumahelikopter af. Het slachtoffer is met een steekwond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie hield in de omgeving meerdere jongens staande. Een verdachte is aangehouden. De rol van de betrokkenen wordt onderzocht, laat de politie weten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer