Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen geschaard door gladheid op Merwedebrug; A27 volledig dicht

0

GORINCHEM – Op de A27 bij Gorinchem is zaterdagavond 6 februari een vrachtwagen geschaard. Het ongeval gebeurde om 22.30 uur de Merwedebrug, op de rijbaan richting Breda. De bestuurder leek in eerste instantie bekneld te zitten, maar kon uiteindelijk zelfstandig uit het voertuig stappen. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeval ontstond veel schade. De brandweer kwam ter plaatse om de situatie veilig te stellen. De vrachtwagen had onder andere een lantaarnpaal uit de grond gereden en lekte diesel. De snelweg is in beide richtingen afgesloten tussen Nieuwendijk en industrieterrein Avelingen. Omrijden kan via de A15, A2 en A59.

Foto’s & video: Max Liet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer