Tiplijn: 06-19541384

Telefoons van leerlingen in Dordrecht gestolen tijdens toets; jongen (17) aangehouden

0

DORDRECHT – De politie heeft op maandag 1 februari een 17-jarige jongen uit Dordrecht aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de diefstal van enkele tientallen telefoons uit een school aan de Overkampweg in Dordrecht.

Toets
De telefoons behoorden toe aan leerlingen van de school die op maandagochtend 1 februari op de school een toets hadden en hun telefoons tijdelijk moesten inleveren. De telefoons werden verzameld in een doos, die na verloop van tijd plots verdwenen bleek te zijn.

Camerabeelden
De politie nam dezelfde dag de aangiften van de leerlingen op en startte een onderzoek, dat resulteerde in de aanhouding van de jongen. Hij is na een nacht in de politiecel in vrijheid gesteld, maar blijft verdachte. Het onderzoek gaat onverminderd door, geeft de politie aan. Daarbij worden ook camerabeelden bekeken en meer aanhouding(en) niet uitgesloten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer