Tiplijn: 06-19541384

Twee ongevallen tijdens de ochtendspits in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – In Papendrecht zijn donderdag 4 februari 2021 twee ongevallen gebeurd in de ochtendspits. Even voor 8.00 uur ging het mis op de Pieter Zeemanlaan. Daar werd een fietser geschept door een auto. De fietser raakte gewond en werd door ambulancepersoneel nagekeken. De jongen is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle. De fiets en auto raakten beschadigd.

Drie kwartier later ging het op de kruising van de Westkil met de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht mis. Daar kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. Ook daar kwamen de politie en ambulancedienst ter plaatse. Een betrokkene raakte gewond en is door ambulancepersoneel nagekeken. Er ontstond flinke schade. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen opgehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer