Tiplijn: 06-19541384

Man ziet fietsende collega over het hoofd in Alblasserdam; fietser raakt gewond

0

ALBLASSERDAM – Een 36-jarige fietser uit Zwijndrecht is woensdag 3 februari 2021 gewond geraakt bij een aanrijding in Alblasserdam. De man fietste over de Staalindustrieweg. Op dat moment kwam een collega van hem de man tegemoet rijden met een bedrijfsauto.

De bestuurder van de bedrijfswagen, een 28-jarige Alblasserdammer,  sorteerde te ver naar links voor en zag daardoor zijn fietsende collega over het hoofd. Een botsing volgde. Politie en ambulance kwamen ter plaatse voor hulp.

De fietser liep letsel aan zijn hand op. Hij hoefde niet per ambulance mee naar het ziekenhuis, maar is opgehaald door een familielid.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer