Tiplijn: 06-19541384

Oldtimer verwoest door brand in Hoogblokland

0

HOOGBLOKLAND – Een oldtimer is dinsdagochtend 2 februari 2021 in Hoogblokland door brand verwoest. De Volvo 245 uit het jaar 1975 vloog even na 8.30 uur in brand, toen de bestuurder over de Beemdweg in Hoogblokland reed. De brandweer van Arkel rukte met spoed uit om de brand te blussen. Omdat de auto over een LPG-installatie beschikt, ging ook een blusvoertuig met schuim van brandweer Gorinchem ter plaatse.

Na aankomst kon het vuur snel worden geblust. De auto is zwaar beschadigd geraakt door de brand en zal als verloren moeten worden beschouwd. Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting onder het dashboard.
Foto’s: ZHZActueel.nl en Anne de Leeuw (ingezonden).

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer