Tiplijn: 06-19541384

Bos takken in Oude Maas bij Dordrecht aangezien voor drenkeling

0

DORDRECHT – Een melding dat er mogelijk een persoon in het water van de Oude Maas bij Dordrecht zou liggen deed dinsdagmiddag 2 februari 2021 de brandweer, politie, KNRM, Rijkswaterstaat en ambulancedienst uitrukken. Even voor 14.00 uur werd melding gemaakt door voorbijgangers dat er mogelijk iemand in de rivier zou drijven. De hulpverleners rukten uit naar de Handelskade in Dordrecht. Daar werd uit een gesprek met de melders duidelijk dat een bos takken vermoedelijk als drenkeling was aangezien. Boten van Rijkswaterstaat, de KRNM en brandweer zochten nog enige tijd op de rivier maar er werd geen drenkeling aangetroffen. Hierop gingen de hulpverleners met vervolg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer