Tiplijn: 06-19541384

Hardleerse Dordtse automobilist (33) opnieuw gesnapt zonder rijbewijs

0

DORDRECHT – Agenten hebben donderdag 28 januari een hardleerse 33-jarige Dordtse automobilist aangehouden en de auto waarin hij reed in beslag genomen. Agenten zagen tijdens het surveilleren in Dordrecht een personenauto rijden. De auto werd door de agenten herkent als de auto waarin eerder een man reed waarvan het rijbewijs ongeldig is verklaard.

Om te controleren wie op dit moment het voertuig bestuurde werd een stopteken gegeven. Het stopteken werd genegeerd en de automobilist bleef doorrijden. Uiteindelijk lukte het de agenten om het voertuig aan de kant te krijgen.

De bestuurder ontkende alles, werkte niet mee aan een blaastest en toonde geen identiteitskaart. Na onderzoek bleek het inderdaad te gaan om de 33-jarige inwoner van Dordrecht, die al twee keer eerder is aangehouden voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Opnieuw is de bestuurder aangehouden en ditmaal is ook het voertuig in beslag genomen.

Tegen de bestuurder is een proces-verbaal opgemaakt in verband met het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs. Daarnaast heeft de Dordtenaar bekeuringen gekregen voor het negeren van het stopteken, het niet op eerste vordering tonen van een identiteitsbewijs en het weigeren van een blaastest op straat. Wat er met de auto zal gebeuren, zal door de officier van justitie worden beslist, schrijft de politie van Dordrecht op Instagram.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer