Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt met spoed uit voor schoorsteenbrand in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam en de hoogwerker van Papendrecht zijn vrijdagavond 29 januari 2021 met spoed uitgerukt voor een melding van een schoorsteenbrand langs de Van Eesterensingel, ter hoogte van de Noachstraat in Alblasserdam.

In eerste instantie werd de hoogwerker van Rotterdam opgeroepen, omdat die van Papendrecht nog op de Edisonweg in Alblasserdam bij een andere melding stond. Op de Edisonweg bleek het echter allemaal erg mee te vallen en dus kon brandweer Papendrecht alsnog met de hoogwerker door naar de schoorsteenbrand in Alblasserdam.

De brandweer heeft het vuur in de schoorsteen pijp geblust met een ramoneur. De bewoner mag vanaf vanavond niet meer stoken, totdat de schoorsteen, die in november 2020 ook al was geveegd, opnieuw is geveegd.

Foto’s: Rick Groenendijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer