Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor brandmelding bij bedrijf in Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – Bij een bedrijf aan de Hertzweg, ter hoogte van de Edisonweg in Alblasserdam is vrijdagavond 29 januari 2021 een brand gemeld. Iemand uit de omgeving meldde bij de meldkamer dat er grote vlammen zichtbaar zouden zijn uit een schoorsteen. Mogelijk dat er een apparaat om velgen te reinigen in brand zou staan. De brandweer kon de juiste locatie in eerste instantie niet vinden. Na enig zoekwerk kwam men bij de Hertzweg uit. Op dat moment brandde er binnen niets en hoefde er niet geblust te worden. Om er zeker van te zijn dat er op het dak ook niets (meer) brandde, werd brandweer Papendrecht opgeroepen om met behulp van de hoogwerker een kijkje op het dak te nemen.

De Edisonweg werd hiervoor in beide richtingen afgesloten. Ook op het dak was geen sprake van brand. De hoogwerker kon direct door naar de volgende brandmelding op de Van Eesterensingel.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer