Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt in Sliedrecht voor jongeman; brandweer assisteert

0

SLIEDRECHT – De hulpdiensten zijn dinsdagavond 26 januari 2021 ingezet in Sliedrecht. Een jongeman werd rond 18.45 uur onwel in een woning aan het Burgemeester Drijberplein. Dringende medische hulp bleek nodig en twee ambulances en het team van de traumahelikopter kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde gezien de duisternis op een vastgestelde landingslocatie bij de kruising van de Parallelweg met de Ringersstraat.

Brandweer
Het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter werd vervolgens door de politie naar de woning aan het Burgemeester Drijberplein gebracht. Daar was ook de brandweer ter plaatse om de onwel geworden jongeman naar beneden te tillen. Na behandeling zijn de ambulances met spoed naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht gegaan. De traumahelikopter is daarheen gevlogen om de MMT-arts op te halen, die in de ambulance was meegereden naar het ziekenhuis.

Papendrecht
Een kleine twee uur later werd de traumahelikopter opgeroepen voor een inzet in een woning aan de Zaling in Papendrecht. Toen ambulances daar ter plaatse kwamen, bleek inzet van het team van de traumahelikopter niet nodig. De helikopter vloog nog boven Rotterdam toen het team kon terugkeren naar de standplaats op Rotterdam Airport.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer