Tiplijn: 06-19541384

Politie ontdekt hennepkwekerij in Papaverstraat in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagochtend 26 januari 2021 een hennepkwekerij ontdekt in een woning aan de Papaverstraat in Alblasserdam. In de ochtend kwam een speciaal team van de politie om de voordeur zonder al te veel schade open te maken. Vervolgens betraden agenten de woning en bleken de vermoedens te kloppen. Op de eerste etage van het huis werd een hennepkwekerij aangetroffen. In de kwekerij stonden 275 hennepplanten. De stroom bleek illegaal te worden afgetapt.

Nadat de officier van justitie toestemming had gegeven, werd de wietkwekerij ontmanteld. De hennepplanten zijn ter plaatse versnipperd. Alle kwekerijspullen zoals luchtfilters, lampen, transformators, waterpompen en slakkenhuizen zijn door een ruimingsbedrijf afgevoerd.

De eigenaar van de woning was tijdens de instap van de politie niet thuis.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer