Tiplijn: 06-19541384

‘Gebeten en geslagen’ bij ruzie na ongeval in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Bij een ruzie na een ongeval in Zwijndrecht zou dinsdagochtend 26 januari zijn geslagen en gebeten. Op de Surinamestraat gebeurde rond 11.15 uur een klein ongeval. De betrokkenen kregen na de aanrijding ruzie en daarbij zouden klappen zijn gevallen en zou gebeten zijn.

Er zijn geen camerabeelden of getuigen die het verhaal van de betrokkenen kunnen bevestigen. Aangezien de politie hierdoor geen strafbaar feit kon vaststellen, is niet zeker of er daadwerkelijk is geslagen of gebeten, laat een woordvoerder van de politie weten. Er zijn dan ook geen aanhoudingen verricht. Eén van de betrokkenen is op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan voor een kleine verwonding.
Foto’s: Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer