Tiplijn: 06-19541384

Voetgangster (37) aangereden op zebrapad in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een 37-jarige voetgangster uit Sliedrecht is maandagochtend 25 januari rond 10.00 uur aangereden door een taxibusje op de Rembrandtlaan. Het ongeval gebeurde op een zebrapad bij het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht. Voorbijgangers verleenden eerste hulp aan de aangereden vrouw. Medewerkers van de gemeente die langs het ongeval kwamen, besloten een deel van de Rembrandtlaan af te sluiten om zo de hulpverleners een veilige werkomgeving te bieden.

Ambulancepersoneel heeft de Sliedrechtse nagekeken, de vrouw leek alleen oppervlakkige verwondingen te hebben. Nader onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen of er inderdaad geen verdere verwondingen zijn. De politie heeft een verklaring opgenomen van de betrokken taxichauffeur. ‘De bestuurder reed op lage snelheid en er was geen alcohol in het spel’, laat een woordvoerder van de politie weten. De man verklaarde aan de agenten dat hij door de laagstaande zon verblind werd en daardoor de voetganger op het zebrapad te laat zag.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer