Tiplijn: 06-19541384

Overleden vrouw (59) aangetroffen in woning Dordrecht; echtgenoot opgepakt (update)

0

DORDRECHT – In een woning aan de Vrankenstraat in Dordrecht is een 59-jarige vrouw overleden. De vrouw werd zondagochtend 24 januari 2021 aangetroffen in de woning in de binnenstad. Gezien de omstandigheden waarin de overleden vrouw werd aangetroffen, werd de echtgenoot van de vrouw aangehouden om zijn mogelijke rol in het overlijden te onderzoeken.

Onduidelijk was de oorzaak van het overlijden, daarom startte de politie een onderzoek. Zondagmiddag werd door de forensische opsporing van de politie een onderzoek gedaan in de woning aan de Vrankenstraat.

Update maandagochtend 25 januari, 9.00 uur: De politie laat weten dat uit onderzoek duidelijk is geworden dat de overleden vrouw een natuurlijke dood is gestorven. Haar echtgenoot is vrijgelaten en geen verdachte.

Foto’s: Barry Kroonen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer