Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder lichtgewond na ongeval in Gorinchem

0

GORINCHEM – Een scooterrijder is zaterdagochtend 23 januari 2021 lichtgewond geraakt bij een ongeval in Gorinchem. De man reed omstreeks 10.50 uur over de Koningin Julianalaan toen hij een personenauto uit een zijstraat van rechts niet tijdig zag aankomen. De man liet zich van zijn scooter vallen in een poging de aanrijding te voorkomen maar gleed vervolgens alsnog tegen de auto aan.

Politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse. De scooterrijder liep lichte verwondingen op en is ter plaatse gecontroleerd door ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Politieagenten ondersteunden bij de afhandeling van het ongeval.

Foto’s: Max Liet 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer