Tiplijn: 06-19541384

Man (80) op scootmobiel aangereden door automobilist in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 80-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam is zaterdagochtend 23 januari 2021 aangereden op de Stationsstraat in zijn woonplaats. Toen de man op zijn scootmobiel voorbij de uitrit van het tankstation reed, zag een automobilist die vanaf het tankstation kwam de man over het hoofd. Een aanrijding volgde waarbij de bejaarde man op straat terecht kwam.

Ambulancepersoneel heeft de tachtiger nagekeken. De man bleek licht letsel te hebben opgelopen. Hij is voor verdere controle per ambulance naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht. Het scootmobiel en de auto raakten door de aanrijding licht beschadigd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer