Tiplijn: 06-19541384

Inbreker (31) wasboxen Zwijndrecht op heterdaad aangehouden

0

ZWIJNDRECHT – In de afgelopen drie weken zijn er meerdere inbraken gepleegd bij twee verschillende autowasboxen in Zwijndrecht. De politie heeft zondag 17 januari een verdachte, een 31-jarige man uit Zwijndrecht, op heterdaad aanhouden.

Bij de inbraken in de Zwijndrechtse wasboxen werden de geldkasten opengebroken. De inbraken vonden plaats aan de Lindtsedijk en aan de Fruiteniersstraat. De wasbox aan de Lindtsedijk was tot drie keer toe het doelwit, waarbij contant geld werd buitgemaakt.

Agenten stelden na de inbraken een onderzoek in en kregen een mogelijke verdachte op het oog. Zondag 17 januari 2021 werd omstreeks 01.00 uur door agenten gezien dat de wasbox aan de Lindtsedijk opnieuw werd opengebroken. De inbreker kon op heterdaad worden aangehouden en bleek inderdaad de verdachte te zijn welke de politie op het oog had.

De 31-jarige man uit Zwijndrecht is overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht en voorgeleid aan de hulpofficier van justitie. De recherche zal de man gaan verhoren. Foto’s: politie Drechtsteden-Buiten, Gerard van Helden en Eline Moerkerken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer