Tiplijn: 06-19541384

Vrouw krijgt hartstilstand op straat in Gorinchem en wordt succesvol gereanimeerd

1

GORINCHEM – Een vrouw is donderdagmiddag 14 januari 2021 in Gorinchem op straat onwel geworden. De vrouw fietste rond 17.00 uur over de Banneweg, toen ze een hartstilstand kreeg. Voorbijgangers zagen de vrouw onwel worden en belden direct 112. Ze handelden adequaat en startten direct met reanimeren. De reanimatie werd niet veel later overgenomen door agenten en medewerkers van de ambulancedienst, die met spoed ter plaatse kwamen. De vrouw is na een succesvolle reanimatie naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Foto’s: Tim den Ottelander.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer