Tiplijn: 06-19541384

Melding van brand bij bedrijf blijkt loos alarm in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een melding van een industriebrand in Dordrecht bleek vrijdagavond 15 januari 2021 loos alarm te zijn. Even na 20.00 uur werd het alarmnummer gebeld met de melding dat er brand zou zijn bij een bedrijf aan de Einsteinstraat. Omdat er flink wat rook te zien was werd er door de meldkamer opgeschaald naar middelbrand en werden verschillende blusvoertuigen op pad gestuurd.

Ter plaatse bleek er inderdaad sprake te zijn van flink wat rookontwikkeling. Bij onderzoek bleek dit afkomstig van een houtkachel bij een pand aan de Planckstraat. Verdere inzet van de hulpdiensten was daarom niet nodig.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer