Tiplijn: 06-19541384

Fietser (79) aangereden door auto op rotonde in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een 79-jarige fietser uit Papendrecht is gewond geraakt bij een aanrijding op een rotonde in Papendrecht. Het ongeval gebeurede vrijdagochtend 15 januari rond 10.45 uur op de Rembrandtlaan. De man werd aangereden door een 70-jarige automobilist uit Papendrecht. De gewonde fietser is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht, omdat hij verwondingen bleek te hebben die gehecht moesten worden. De betrokken automobilist raakte niet gewond.

‘De fietser leek tegen de richting in te rijden op het fietspad rond de rotonde. Daardoor heeft de automobilist de fietser over het hoofd gezien’, laat een politiewoordvoerder weten over de oorzaak van het ongeval. Passerende medewerkers van de gemeente hebben met hun bestelbus de fiets van het slachtoffer bij hem thuisgebracht. Foto’s: Jacco Willems.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer