Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Papendrecht

1

PAPENDRECHT – De Papendrechtse brandweer is donderdag 14 januari 2021 uitgerukt voor een melding van een schoorsteenbrand. Bij een woning aan de Van Alphenstraat in Papendrecht zou aan het einde van de middag brand zijn in de schoorsteen. De brandweer kwam met een blusvoertuig en hoogwerker ter plaatse. De schoorsteen is met behulp van de hoogwerker geïnspecteerd. Foto’s: Jacco Willems en Stefan van Aarle.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Gelukkig maar dat alles goed gekomen was, was volgens mij ook niet zo’n heftige brand. Het was zichtbaar vanuit de zolderverdieping aan de Marnixstraat. Ik had ook een filmpje van de brand gemaakt + een tweede filmpje waarop te zien was hoe de ladder weer achter het dak terugschoof.

Reageer