Tiplijn: 06-19541384

Twee auto’s halverwege de nacht door brand verwoest in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s hebben in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 januari 2021 in brand gestaan. De auto’s stonden geparkeerd in de Leeuwerikstraat in Alblasserdam. De brand, die bij de Seat begon en daarna is overgeslagen op de Audi, werd rond 03.15 uur opgemerkt door buurtbewoners, die 112 belden. Intussen haalden buurtbewoners nog snel andere geparkeerde auto’s rondom het vuur weg, zodat deze voertuigen onbeschadigd beleven. Niet veel later arriveerde de brandweer met spoed om het vuur te doven.

Beide auto’s zijn zo zwaar beschadigd geraakt door de brand, dat zij als totaal verloren moeten worden beschouwd.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onbekend. Een betrokkene is ervan overtuigd dat één van auto’s bewust door iemand is aangestoken. Daarbij is een naam genoemd. Het bewijs is er echter nog niet. Daarom worden mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de brand te maken kan hebben, opgeroepen contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Ook wordt gevraagd naar eventuele camerabeelden of dashcambeelden uit de omgeving.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer