Tiplijn: 06-19541384

Persoon gewond na verkeersruzie in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een ruzie tussen twee mannen in Dordrecht is op dinsdagavond 11 januari 2021 één persoon gewond geraakt. Er zou een aanrijding hebben plaatsgevonden op de kruising van de Laan der Verenigde Naties met de Mijlweg. Eén van de voertuigen, bestuurd door een 32-jarige man uit Zwijndrecht, is na de aanrijding niet gelijk gestopt. ”De verklaringen daarvoor lopen bij beide bestuurders uiteen”, verklaart een politiewoordvoerster tegenover ZHZActueel.nl. ”De andere bestuurder, een 29-jarige man uit Rotterdam, is in ieder geval achter de Zwijndrechtenaar aangereden en heeft de politie gebeld.”

Uiteindelijk kwam het tot een confrontatie waarbij de heren elkaar hebben vastgepakt, waarop de Zwijndrechtenaar er te voet van door is gegaan in de richting van de Bosboom-Toussaintstraat. Tijdens het rennen struikelde de man over een muurtje waardoor hij gewond raakte aan zijn wang en knie. In eerste instantie sprak de politie van een mogelijke steekpartij, waarop naast meerdere politiewagens ook de politiehelikopter enige tijd boven Dordrecht heeft gevlogen. Van een steekpartij bleek echter geen sprake te zijn. De man uit Zwijndrecht is uiteindelijk aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer