Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste te water; trekkerrijders helpen in Lekkerland en Oud-Alblas

1

NIEUW-LEKKERLAND – Een 19-jarige vrouw uit Streefkerk is dinsdagochtend 12 januari 2021 met haar auto te water geraakt in Nieuw-Lekkerland. Dit gebeurde rond 11.30 uur op de Schoonenburgweg. De bestuurster raakte van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. De Streefkerkse bleef ongedeerd en kon zelfstandig uit haar auto komen. Een trekkerrijder heeft de auto weer op de kant getrokken en meegenomen naar Streefkerk. Eerder deze week schoot een andere trekkerrijder de politie te hulp in Oud-Alblas.

Tijdens een surveillanceronde over de Beemdweg in Oud-Alblas, wilde een agent even zijn bus keren. De politiebus zakte echter in de bagger. Een jongen uit Oud-Alblas belde een boer. Niet veel later kon het politievoertuig door de trekker uit de bagger worden getrokken en kon de agent zijn weg vervolgen.

Foto’s: Thomas van Poelgeest en politie Molenlanden (Oud-Alblas) en Peter Stam.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer