Tiplijn: 06-19541384

Achtervolging eindigt met crash in sloot Dordrecht; twee mannen aangehouden

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdagavond 7 januari 2021 twee mannen aangehouden na een achtervolging die eindigde met een crash in Dordrecht. Bij de achtervolging werden verschillende politie-eenheden ingezet en assisteerden ook snelle voertuigen van de verkeerspolitie.

De achtervolging zou zijn geweest door Dordrecht naar Moerdijk en weer terug naar Dordrecht. In de Dordtse polder eindigde rond 23.00 uur de achtervolging, toen de verdachten op de Nieuwe Beerpolder uit de bocht vlogen en in de sloot belandden. Daarbij raakte ook een andere auto beschadigd, vermoedelijk gaat dit om een onherkenbaar politievoertuig. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden van de achtervolgde auto na te kijken.

Volgens een politiewoordvoerder bleek niemand gewond te zijn geraakt. Een politiehelikopter cirkelde enige tijd boven de locatie van de crash. Aangezien het om een aanhouding in een lopend onderzoek gaat, kan de politie niets vertellen over de reden waarom het tweetal is aangehouden. De te water geraakte auto is door een bergingsbedrijf uit het water gehaald.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer