Tiplijn: 06-19541384

Brandweer en omgevingsdienst onderzoeken vreemde lucht in Arkel

0

ARKEL – De brandweer van Arkel is donderdagochtend 7 januari 2021 opnieuw opgeroepen voor een melding van een gaslucht. Woensdag 6 januari moest het korps ook al uitrukken voor een melding van een vreemde geur.

Op verschillende plaatsen in het dorp was door bewoners een vreemde geur waargenomen. De geur werd aangezien voor een gaslucht en zou al enkele dagen te ruiken zijn. De brandweer heeft samen met netbeheerder Stedin onderzoek gedaan. Er zijn geen verhoogde waardes gas of andere gevaarlijke stoffen gemeten. Het is niet bekend waar de lucht wel vandaan komt. Het incident is overgedragen aan de omgevingsdienst die verder onderzoek gaat doen naar de mogelijke herkomst van de geur.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer