Tiplijn: 06-19541384

Busje van pakketbezorger rijdt water in tijdens bezorgen pakketje

1

MOLENAARSGRAAF – Terwijl een pakketbezorger woensdagmiddag 6 januari 2021 een pakketje aan het bezorgen was aan de Graafdijk-West in Molenaarsgraaf, reed zijn bestelbus het water in. De pakketbezorger was zo druk met zijn werk, dat hij zijn handrem vergat. Bij terugkomst trof hij het busje in het water van de Graafstroom aan. Het ongeval gebeurde rond 17.40 uur.

De politie kwam ter plaatse en heeft een takelwagen besteld. Deze heeft het voertuig vervolgens uit het water gehaald. Wat de schade aan het busje is en of er ook pakketten beschadigd zijn geraakt, is onbekend. Foto: @POL_Gijsbers.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Pakketbezorgers staan toch echt bekend als hele bekwame chauffeurs. Dit is ook goed te zien aan de staat van de busjes.

Reageer