Tiplijn: 06-19541384

Politie neemt mes in beslag na vechtpartij in Gorinchem

0

GORINCHEM – Op oudejaarsavond heeft in de omgeving van het Nienke van Hichtumpad in Gorinchem-oost een vechtpartij plaatsgevonden. Kort voor middernacht kreeg de politie de melding. Omdat er mogelijk ook gewonden zouden zijn werd ook een ambulance aangestuurd. Bij de vechtpartij was door iemand een mes afgepakt. Ter plaatse gekomen agenten namen het mes in beslag. Een politiewoordvoerster laat weten dat er geen aanhoudingen zijn verricht en de betrokkenen niet gewond raakten.

Enkele uren later werden de politie opnieuw ingezet voor een incident op het Nienke van Hichtumpad. Zeker 6 politiewagens kwamen ter plaatse. De woordvoerster van de politie kon geen informatie geven over de reden hiervan. Nader onderzoek moet nog uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer