Tiplijn: 06-19541384

Bewoner maakt vuur op balkon in Hardinxveld en wordt aangehouden

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Net voor de jaarwisseling zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een melding van een woningbrand aan de Jonathan in Hardinxveld-Giessendam. De brandweer, die om 23.45 uur werd opgeroepen, constateerde ter plaatse dat het om een kleine brand op het balkon bleek te gaan. Het vuur is geblust. De 25-jarige bewoner bleek zelf het vuur aangestoken te hebben. ‘Omdat hij een gevaar vormde voor omwonenden en omliggende goederen, is deze man uit Hardinxveld-Giessendam aangehouden voor brandstichting’, laat een woordvoerder van de politie weten. Door de politie wordt nog verder onderzoek gedaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer