Tiplijn: 06-19541384

Caravan brandt tot de grond toe af in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Aan de Polderweg in Hardinxveld-Giessendam is op oudejaarsdag een caravan in vlammen opgegaan. De brandweer rukte even voor 15.30 uur uit naar de brand. Gasflessen en jerrycans met brandstof in de caravan zorgden voor extra gevaar bij het bestrijden van de brand. Op de forse rookontwikkeling kwamen veel toeschouwers af, die op afstand werden gehouden. Door de brandweer is de wegbeheerder in kennis gesteld en ter plaatse gekomen vanwege de ontstane vervuiling en schade aan de weg en de berm. Foto’s: ZHZActueel.nl, Jorrit de Haas en Nels van der Starre.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer