Tiplijn: 06-19541384

Sliedrechter (36) aangehouden na gewelddadige beroving hotel in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft maandagochtend 28 december een 36-jarige verdachte uit Sliedrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal met geweld in een hotel aan de Achterhakkers in Dordrecht op 20 december. De politie startte een onderzoek naar het incident. Uit het rechercheonderzoek kwam de 36-jarige verdachte naar voren. De verdachte zit vast en wordt voorgeleid.

Op 20 december rond 23.05 uur reageerde de eigenaar van een hotel aan de Achterhakkers op een verdacht geluid. Toen de man poolshoogte ging nemen, stond hij oog in oog met een onbekende man, die bij het zien van de eigenaar direct vanaf de achterkant van het hotel wegrende, richting de Hoogt. Het slachtoffer vermoedde meteen dat de man een dief was en rende hem achterna, maar de dader pakte een wapen. Toen het slachtoffer stopte en van schrik een stap achteruit deed, rende de dader opnieuw weg.

Het slachtoffer gaf niet op en zette opnieuw de achtervolging in en wist de man op de Hoogt vast te pakken. Opnieuw liet de dader het wapen zien en duwde slachtoffer omver en ging er op een bromfiets vandoor richting Sluisweg. Het slachtoffer bleef met meerdere schaafwonden achter. De dief nam een onbekend geldbedrag mee.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer