Tiplijn: 06-19541384

Woningen ontruimd na gaslekkage in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Vanwege een gaslekkage aan de Tromplaan in Hendrik-Ido-Ambacht zijn maandagochtend 28 december 2020 een aantal woningen ontruimd. De bewoners zijn tijdelijk opgevangen in gezondheidscentrum De Zeester. De hulpdiensten kwamen maandag omstreeks 10.30 uur ter plaatse nadat in de kruipruimte onder een woning een gasleiding was doorgezaagd. Meerdere brandweermensen stonden met twee blusvoertuigen stand-by terwijl netbeheerder Stedin het gaslek dichtte.

Omstreeks 11.45 uur kon het lek worden gedicht. De brandweer heeft vervolgens metingen uitgevoerd. Ook zijn diverse woningen geventileerd zodat de bewoners later op de dag weer hun woning in kunnen. Foto’s: Hidde de Bruin en Claudius de Haan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer