Tiplijn: 06-19541384

Politie met spoed naar hoogoplopende ruzie tussen pakketbezorger en oliebollenbakker

3

ALBLASSERDAM – De politie is maandagmiddag 28 december 2020 met minstens vier voertuigen met spoed naar het Wilgenplein in Alblasserdam gegaan voor een melding van een hoogoplopende ruzie tussen een pakketbezorger en een oliebollenbakker. Er sneuvelde een ruit en er werd met vet gesmeten. De beide mannen worden door de politie vooralsnog aangemerkt als verdachten èn als slachtoffers.

Een omstander zag het misgaan en vertelt: “De pakketbezorger reed over het marktgedeelte dat afgesloten was en parkeerde naast de oliebollenkraam. Iemand van de oliebollenkraam zei daar wat van en zette zijn auto achter de bus van de verkeerd geparkeerde pakketbezorger, zodat de bezorger niet meer weg kon. De pakketbezorger werd daar heel boos om. Er werd vreselijk gescholden en geschreeuwd. De pakketbezorger deed het deurtje aan de achterkant open en wilde de man van de oliebollen pakken. De oliebollenman gooide met vet en de pakketbezorger sloeg een ruit van oliebollenkar kapot.”

Een woordvoerster van de politie bevestigt dat de ruzie inderdaad is begonnen met een parkeerconflict. Omdat beide mannen niet gewond zijn geraakt, is besloten nu nog niemand aan te houden. Wel worden beide mannen binnenkort ontboden op het politiebureau om daar hun verhaal te doen. Dan zal ook bekend worden of de mannen aangifte tegen elkaar doen of dat het onderling wordt opgelost. De één zit met een gesneuvelde ruit en de ander heeft een vette broek.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Niet zo slim van deze oliebollenspecialist, staat met naam en foto nu in de media. Wat de pakketbezorger wellicht ook verkeerd heeft gedaan in de ogen van de bollenbakker? Kom op zeg, geef elkaar de ruimte!
    Zowel oliebollenbakker en pakketbezorgers hebben het waarschijnlijk hartstikke druk. Deze ‘oliebollenspecialist’ wat mij betreft heel veel minder drukte na deze actie zoals met vet te gooien.

    • Saamhorigheid on

      We vergeten dat die heren en dames onder een enorme druk staan dankzij onze online bestel cultuur. Neem daarbij de huidige situatie die voor extra druk zorgt (lock down dus meer online bestellingen = meer drukte) en je begrijpt dat een bezorger af en toe iets zal moeten doen wat verkeer technisch niet helemaal mag maar we wel begrip voor moeten hebben. We nemen het tenslotte de bezorger kwalijk als het pakketje later komt dan op de aangegeven tijd.

Reageer