Tiplijn: 06-19541384

Tent bij Dordtse cafetaria in brand

0

DORDRECHT – De brandweer van Dordrecht is rond 02.00 uur met spoed uitgerukt voor een brandmelding bij Cafetaria Moreno aan de Leeuwstraat in Dordrecht. Er bleek een partytent bij het pand, ter hoogte van het tankstation, in brand te staan. De brandweer had het vuur snel onder controle. In de cafetaria is veel brand- en rookschade ontstaan.

Hoe de tent is gaan branden, is nog onduidelijk. Uit een eerste onderzoek ter plaatse bleek dat enkele omstanders kort voor de brand enkele personen zagen wegrennen die vermoedelijk in een donkerkleurige personenauto wegreden. Die auto reed weg richting Copernicuslaan. De politie startte een onderzoek en sluit brandstichting niet uit. Medewerkers van de forensische opsporing hebben zondag onderzoek gedaan.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer