Tiplijn: 06-19541384

Automobilist raakt te water in Nieuwe Merwede Dordrecht

1

DORDRECHT – Brandweer, ambulancedienst en de politie zijn zondag 27 december uitgerukt naar de Provincialeweg in Dordrecht voor een te water geraakte auto. Omstreeks 17.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd.

Een man was bij de Kop van ’t Land met zijn auto rivier de Nieuwe Merwede ingereden. Bij aankomst van de hulpverleners was de bestuurder al uit zijn voertuig gekomen. De man is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is later op de avond geborgen. Door de inzet van de hulpdiensten was de pont tussen Dordrecht en Werkendam gestremd.

Foto’s Gerard van Helden, Eline Moerkerken & Gezagvoerder Arco

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer