Tiplijn: 06-19541384

Tegenliggers klappen op elkaar door gladheid op Middenpolderweg

1

STREEFKERK – Twee personenauto’s zijn vrijdagavond 25 december 2020 op elkaar gebotst op de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. Delen van de weg waren glad geworden door vorst aan de grond. Een 25-jarige vrouw uit Lisse raakte door de gladheid de macht over het stuur kwijt. Zij knalde met ze zijkant van haar schuivende voertuig, tegen de voorkant van een tegenligger die werd bestuurd door een 29-jarige man uit Sliedrecht.

De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw uit Lisse werd nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De 29-jarige man uit Sliedrecht en zijn 20-jarige bijrijdster uit Sliedrecht kwamen met de schrik vrij. De beide voertuigen raakten door het ongeval zwaar beschadigd. De auto’s zijn door een bergingsbedrijf van de weg gehaald.

Eerder op de avond raakte even verderop, bij de Zijdeweg, ook al een auto van de weg door de gladheid.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer