Tiplijn: 06-19541384

Man uit Gorinchem opgepakt met harddrugs

0

GORINCHEM – Een 19-jarige man uit Gorinchem is afgelopen maandag 21 december door de politie aangehouden vanwege bezit van harddrugs. De automobilist werd door de politie gespot op de Koningin Wilhelminalaan in Gorinchem en staande gehouden voor een controle. Bij de controle rende de bestuurder opeens weg. Binnen een aantal meters hadden agenten de man te pakken en troffen bij hem in een plastic zak 144 ponypacks met daarin drugs aan.

De man uit Gorinchem is hierop aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex te Dordrecht. Tijdens een huiszoeking die vervolgens werd gedaan in zijn woning is nog een kleine hoeveelheid drugs en geld aangetroffen. Ook deze drugs en het geld zijn door de politie in beslag genomen. De recherche heeft de zaak onderzocht en heeft de zaak voorgelegd aan het Openbaar Ministerie. De officier van justitie besloot de verdachte te dagvaarden, hij mag zich binnenkort bij de rechter verantwoorden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer