Tiplijn: 06-19541384

Geen overleden persoon maar lekkende oude auto in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie en brandweer zijn zaterdag 26 december 2020 ingezet voor een melding bij een garagebox aan de Zernikelaan in Papendrecht. Vanuit één van de garages kwam een benzine-achtige lucht en er werd rekening gehouden met het scenario dat iemand zichzelf op die manier van het leven had beroofd of dat zou willen doen. De brandweerlieden wisten met een hydraulische spreider de garagedeur open te maken. Al snel bleek de situatie mee te vallen. Er was niemand in de garage aanwezig en de stank was afkomstig van een oude auto die vloeistof lekte. De eigenaar van de auto is gevraagd de lekkage te stoppen en de stank te verhelpen. De politie handelt dit verder met de sleutelhouder af.

Foto’s: Rick Groenendijk.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer